Post by exsteepmalasge on Mar 15, 2022 22:15:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Logic: code breaking ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Logic: code breaking IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackerská hra (nekonečné tokeny) ▞▞▞
▞▞▞ Logic: code breaking 2022 version ▞▞▞
Moje skóre sa už neaktualizuje, zmenil som obtiažnosť z predvolenej/ľahkej na extrémnu... hovorí 1000 atď., ale neaktualizuje sa.
Fantasticky, stojí za to 5 hviezdičiek.
Nepáčia sa mi opakujúce sa farby. Takto hra nefunguje.
Hranie farbami je ťažkopádne. Trvá to príliš veľa času a klepania. Keď si vyberiete farbu pod farbou, mala by sa uložiť ako predvolená a zakrúžkovať nižšie, kým nevyberiete inú farbu. Potvrdenie pre každú jednotlivú pozíciu nie je možné, najmä ak hráte variácie s viacerými slotmi.
Som si celkom istý, že kľúčový kód je zmätený. Je to dosť nekonzistentné.
Nemá ani farby, sú tam len sivé bodky. Je to nehrateľné
Je frustrujúce, že indikátory pre správne číslo a miesta majú veľmi podobné farby (čierna a tmavozelená??), takže aj so zvýšeným jasom sú ľahko zameniteľné. Čo je zlé na červenej/zelenej alebo červenej/čiernej??
Nápovedné farby pre správnu farbu, správnu polohu a správnu farbu, nesprávnu polohu sú príliš podobné. Prečo nie tradičná čiernobiela, ktoré sú ľahko rozlíšiteľné? Odstránenie hry a nájdenie inej verzie.
Jednoduché rozhranie, rýchla hra. Vďaka jednoduchému dizajnu ipod-y hry to takmer vyzerá, že by ste mohli pracovať, ak ste v kancelárii alebo v škole. Hra sa ľahko zbiera a je veľmi rýchla. Neexistuje žiadna hudba, pokiaľ som dnes neohluchol.
Hra nemá žiadne škálovanie používateľského rozhrania, takže na obrazovke s vyšším rozlíšením vyzerá strašne malá. Tiež nemá žiadne zvuky a používa základné ovládanie Androidu.
Logic: code breaking እንቆቅልሽ tbv
SKUTOČNE POMÔŽE, ak by bodka označujúca správny odhad bola v INEJ FARBE ako bodka s nesprávnym odhadom. Pomohlo by to hráčom so zrakovým postihnutím. Okrem toho milujem hru. ... ... ... Práve som zistil, ako upraviť základnú farbu a teraz vidím rozdiel v bodkách, takže správne odhadnuté bodky sú ľahko viditeľné.
Hra používa 2 nerozoznateľné odtiene zelenej na označenie správnosti farby a polohy. Skúste použiť 2 farby!
Oceňujem logickú postupnosť pre začiatočníkov.
nuda
Zlé. Príliš jednoduché
Návod je dosť zlý. Mohol by si pridať aspoň návod. Čo je to "bohatá" farba? Prečo sú kolíky 2x2 a hracia doska 1x4?
Veľmi dobre
Farby ovládacích kolíkov sú veľmi mätúce. Po prvé, ťažko rozoznám rozdiel medzi týmito dvoma farbami. Ale okrem toho z návodu neviem povedať, ktorá farba čo znamená!
Jednoduché, pekné, prispôsobiteľné. Len hracia doska sa dala zväčšiť na tabletoch.
Nerozumiem pravidlám
Môže mi prosím niekto vysvetliť, ktorý správny a nesprávny kolík ide na aké miesto hádania. Je to štvorec, takže je ľavý horný špendlík tipovacím miestom úplne vľavo? Skúšam to už hodinu a nemôžem prísť na to, ktoré miesto mi to hovorí, či je správne alebo nesprávne 🤣 pomoc 😬
Milujem túto hru.Naozaj vás núti používať svoje logické schopnosti na nájdenie odpovede.
Logic: code breaking Пъзели wuat
Celkom dobrá hra, ale štatistiky sa pokazia, čo je veľmi nepríjemné. Za posledné 3 mesiace sa mi to stalo dvakrát.
Tak zábavné, ako si pamätám ako dieťa... Nepáči sa mi, že pole na výber farby pokrýva spodný riadok, takže nemôžete vidieť všetky predchádzajúce hry. Tiež by bolo pekné vidieť celú hru po dokončení v porovnaní s obalom škatule, ktorý sa pýta na opätovné hranie. Milujem, že tu nie sú žiadne reklamy!
Logic: code breaking እንቆቅልሽ fdpg
Solídna logická hra. Existuje určitá možnosť upravovať parametre hry, ale hra a ciele sú statické a trochu neinšpirované.
Veľmi pekná aplikácia! Ale posledná aktualizácia poškodila moje štatistiky
Zábavná hra, ale chce to nejaké vylepšenia.
Ide o bežné rozšírenie, ktoré umožňuje použitie viac ako 4 farieb a viac ako 4 otvorov. Problém je v tom, že používateľské rozhranie je komické! Nemôžete posúvať históriu pri výbere farieb a nemôžete ťahať z palety viac ako 6... A môžete ťahať kolíky, ktoré sú hádam.
veľa možností v nastaveniach pre rôzne hry. Odporučil by som túto aplikáciu každému, ak hľadáte peknú, čisto naformátovanú a zábavnú mozgovú hru. Milujem fyzickú hru a myslím, že túto verziu milujem rovnako alebo viac... celkovo si nemyslím, že táto hra potrebuje zlepšenie
Milujte zakopnutie o túto starú obľúbenú hru, ktorú možno hrať ako solitaire. Zatiaľ to funguje presne. NIE JE mi jasné, ako získava body. Niektoré stratégie považujem za veľmi dobré skóre myslenia na nižšej úrovni. Chyby majú zjavne nižšie skóre. NIE JE jasné, čo vedie k najvyšším skóre.
Zlé pokyny
Nauči Se Turščina Za Začetnike Izobraževanje gysu
Toto je veľmi pekná hra, podobne ako pôvodné figúrky, dal som vám 5 hviezdičiek, ale tlačidlá na kľúčoch nefungujú tak, ako by mali, ak hráte rýchlo, nereaguje a potom odpovie na ďalšom. Urobilo to to isté na mojom druhom telefóne. Prosím, pozrite sa na to. Teraz mám nový lepší.
Vyzerá to dobre, ale pre čiastočne farboslepého nemožné.
Mám to na pomoc pri problémoch s pamäťou, ale úplne som zabudol, že to mám.
Nemôžem spustiť e-mailovú výzvu. Vieš čo robím zle?!? Vďaka.
Naozaj zábavná hra. Mám rád, keď viem, ktoré kolíky výsledkov sú správne, aby som mohol lepšie vyberať. Jedna vec, ktorá by to zlepšila, by bol väčší kontrast medzi strednou a tmavou farbou na výsledných špendlíkoch alebo použitie červenej (nie je tam), žltej (nesprávne miesto), zelenej (dokonalé).