Post by predvilkareve on Mar 9, 2022 7:26:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אינסוף גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Football Strike: Online Soccer 2022 version ▞▞▞
אני נהנה מהמשחק הזה, אבל יש האקרים, אני מבקיע גול וזה לא נחשב. השחקן השני אפילו לא צולל אחרי הכדור, הוא רק מחכה שתבקיע וזה לא ייחשב. 5 כוכבים כאשר זה ממוין
המשחק כיף אבל זה מעצבן כשאתה מפסיד הרבה מטבעות. גם למה לעשות מצב קריירה אם אתה צריך לקבל מילוי לעוד ניסיונות ניסיון חוזר! זה טיפשי. גם אתה צריך ליצור אנשים ברמה תואמת וכנראה גם שכבות!
אפליקציה לא משהו
חחח
משחק מעולה אין תלונות, אני מצפה לשחק בכל הזדמנות שיש לי .. רק דבר אחד אם כי אולי להוסיף עוד אתגרים אל תבינו אותי לא נכון מצב קריירה הוא מדהים, אבל הרבה פעמים אין מספיק שינוי כדי לשחק במצב קריירה אבל תודה על המשחק אם כי תמיד כיף
היו לי בעיות. בין אם על נתונים סלולריים או wifi, המשחק ייתקע במסך הטעינה לאחר התאמה להתאמה. היריב שלי נבחר, המטבעות הולכים לקופה, ואז הוא יושב שם.. המשחק לא קופא, כי אני יכול לראות את הנדנוד הקל של השחקנים.. אבל זה קרה במהלך 12 השעות האחרונות והיה כמעט כל משחק אחר שאני מנסה לשחק. הפסדתי קרוב ל-10K במטבעות בגלל זה. עומד למחוק אם זה ימשיך.
מתישהו בעיה בחיבור
משחק נוראי! זה קופא ומתנתק הרבה, אלא אם כן אתה מוציא כסף אתה לא יכול להשיג את הציוד הטוב יותר הדרוש כדי לזכות. ועכשיו הם הוסיפו הפסקות פרסומות! גביני.
משחק טוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באמת כיף גדול! קצת מוזרויות עם הפיזיקה, אבל זה משחק ותפיסה מדהימים. מומלץ מאוד!
משחק נחמד מאוד, מהנה, לפעמים מתנתק
Football Strike: Online Soccer விளையாட்டு ryww
נורא מאוד... איך שחקן יכול להתאמץ כדי להבטיח מיקום טוב בטבלת המובילים. מיום שני עד ראשון. ופתאום מישהו הגיע משום מקום והעניק לעצמו מטבעות של 1.8 מיליארד דולר רק כדי להיות בראש. למישהו שזכייה כוללת של 988 מיליון יש 1.8 מיליארד בלוח המובילים; איך זה יתכן נא לאסור את ההאקרים.
Strike
כול הזמן שאני בא להתחבר זה פשוט יוצא לי מהמשחק לתקן את זה בבקשה ובאמת שאחלה משחק
שחקו במשחק ברמה הגבוהה ביותר. כל המטרות שלך נחשבות כהחמצות. לרמות ממשחקי ההימור הגבוהים הם מגוחכים. רוצה בחזרה את הכסף שהוצאתי על המשחק הזה. מאז זה קרה לא מעט פעמים.
לאחר נגיחה נקייה גם השערים שלי לא נספרו🙄 והפסדתי במשחק. זה קורה כמה פעמים🤷♂️, כל כך הרבה חסרונות במשחק הזה אבל נותן בידור. לא מצליח למצוא את כל החברים ב-FB, תמיד בעיית קומקטיביות לאחר הסרה של מערכת המועדון לא מעוניין לשחק
הרגע כבשתי שער שוויון ברור ברשת והתוצאה נשארה 2-3 ו"הפסדתי" אבל ברור שלא הפסדתי!! אני יודע שזה רק משחק... למזלי לא שיחקתי עבור $500,000.00 זה באג שאולי תרצה לבדוק...
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategie pvf
יש לך בעיה עם באגים או עם רמאים, חווית משחק הרג מכשפות. זה מאוד מתסכל
האפליקציה עבדה בסדר, אבל לאחר העדכון היא לא תעבוד
לכו קיבינמט
בסדר יכול להיות יותר טוב לפחות תלותי בפרסומות
משחק נחמד אבל יותר מדי תקלות. אתה לא מקבל זיכוי מטבעות לאחר התאמות באופן אקראי. מונה המטבעות יקפא, מתסכל מאוד.
זה משחק כל כך מטומטם, אתה פשוט הולך נגד מחשבים ו-AI זה כל המשחק אבל הם מנסים להעמיד פנים שהאנשים האמיתיים שלו ואי אפשר להבקיע מול המחשבים בגלל שהם פשוט צוללים למקום שבו הקו שלך מסתיים. אם הייתי יכול לדרג את המשחק הזה ב-0 כוכבים או כוכבים שליליים, סמוך עליי, אל תוריד את המשחק
הכוח
זה ממכר אבל בכל פעם שאתה מצביע לאן אתה רוצה להגיע זה לפעמים יש חביון
Football Strike: Online Soccer ખેલ કૂદ chh
א
זה כל כך מדויק, זה מאפשר צילומים בלתי אפשריים וגורם להם להיראות מציאותיים. 10 מתוך 10 מושלם
Download MOD APK null
כי זה מעניין כל כך.
אני אוהב את המשחק הזה אבל משהו לא בסדר 1_wjen הבקעתי המשחק אמר 2_אני מקצוען אבל אתה בוחר רמה שאני לא אבל אני מנצח מול רמה 10 יותר מדי פעמים cz הוא רצה לשחק שוב אבל ברצינות למה
שוקו נמלה אוהבת מין שונא משחק פורטנייט אוהב את זה
כיף וקל ללמוד. משחק מהיר פשוט וטוב כשאין לך הרבה זמן.
זה משחק טוב ושתי התלונות היחידות שלי הן; אחד, לא מצליח להבין איך לבעוט בכדור חזק יותר, בניתי את הנתונים הסטטיסטיים שלי, החלקתי לאט, מהר יותר, יותר וקצר יותר אבל שום דבר לא עובד... ו-2, רכשתי את סדרת החורף VIP AND I חויב על זה ואז קיבלתי הודעה שאומרת שהפרופיל שלי יעודכן בקרוב אבל הוא מעולם לא עודכן ועדיין לא קיבלתי את הטבות ה-VIP שלי הם נאלצו ללכת בלעדיהם למרות ששילמתי כבר לא מאוד מרוצה מזה
Football Strike היא הדוגמה
קניתי את חבילת ההתחלה והחלטתי להשתמש ב-10,000 מטבעות עבור הרובד הרוסי. הוא החטיא את הזריקה שלו. התנתקתי עוד לפני שהספקתי לירות וממש התחברתי מיד, אבל יצאתי מהמשחק עם 10,000 פחות מטבעות. איזו גניבה. לעולם אל תשחק במשחק הזה. זה נורא וכנראה גרם לגנבים שלי. אבל אני מתכוון שזה מיניקליפ אז אני מניח שזה היה צריך להיות ברור עכשיו נכון?
אהבתי מאוד אבל לפתוח תיבה לוקח המון זמן
גרם לטלפון שלי לווירוס ומאט את הטלפון באופן כללי. זה מרוקן את חיי הסוללה גם כאשר לא נפתח. מאוד לא ממליץ על המשחק הזה לאף אחד וממליץ בחום להשיג משחק דומה לו כמו DLS
מישחק אששששששששששששש
תזהרו הנוכלים האלה גורמים לך להפסיד את כל הנקודות כדי שתקנה חדשים יש לי 59% ניצחון. הגעתי לחצי מיליון אנשים. שחקני מחשב לגרום לי לאבד הכול לא להתפתות לנוכלים ולא לשלם להם אגורה